+36 70 251 9598

2019.02.17 Donát
Fel

Almás-répás ital

Az alma héja rostokat és C vitamint biztosít a szervezetünk számára, a répa pedig kifejezetten fontos A vitamin forrás, a vitaminpótlás pedig nagyon fontos rákos betegek számára, hogy ne gyengüljön le még jobban az immunrendszerük.

Az immunrendszer erősítése nagyon fontos, mivel úgy van összerakva, hogy felismerje és elpusztítsa a rendellenes sejteket. Azonban sok esetben, különösen a rák korai szakaszában a rákos sejtek felülete megegyezik a normális sejtekével, lehetetlenné téve az immunrendszernek, hogy felismerje és elpusztítsa azokat. Az immunrendszer erősítése nem ténylegesen a rákkezelésre alkalmas, hanem a rák elleni küzdelemben játszik fontos szerepet.

A daganatos betegek fogékonyabbak a betegség általi fertőzésekre, valamint a rákos betegek kezelései elpusztítják a fehérvérsejteket. Ezért nagyon lényeges, hogy megfelelően erősítsük az immunrendszert, amiben ezt az almás-répa ital segítségül jöhet.

Hozzávalók:

2 bögre vastag csíkokra vágott répa

1 és 1/4 bögre hámozatlan alma

1/2 evőkanál durvára vágott gyömbér

A hozzávalókat turmixgépbe kell tenni és pépes állagúra mixelni. Ez az ital főleg reggel fogyasztva ajánlott, hiszen amellett, hogy nagyon egészséges, még frissítő hatású is.

Lehetőség szerint rögtön elkészítés után fogyasszuk, a felszolgálásához használhatunk jeget, hogy még hűsítőbb legyen a végeredmény. Mivel a hozzávalók frissen és könnyedén beszerezhetők, csak annyi ital elkészítése javasolt, amennyi egy alkalomra elég, nem tanácsolt tárolni napokig.

Megosztás

Nincs hozzászólás

Írjon hozzászólást