+36 70 251 9598

2018.11.21 Olivér
Fel

Vásárlási információk

Tisztelt Vásárló!

Alapvető vásárlási információk:

Jelen pillanatban webáruházunkban magyarországi megrendeléseket és magyarországi kiszállítással tudunk fogadni.

A megrendeléseket minden esetben futárszolgálat viszi ki Önnek és a küldemény átvételekor készpénzben kell azt a futárnak kifizetnie.

A termékeket egy csomagban helyezzük el a számlával és megrendelés egyéb azonosítójával együtt.

Kérésünk: a csomag átvételekor ellenőrizze a termék épségét! (Mivel termékeink nagy része üveges kiszerelésben kerül kiküldésre fontos, hogy ha sérülten vagy hibásan kapja meg minden esetben küldje vissza nekünk és ne vegye át!)

Az Önt megillető jogok:

14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

Ez esetben vissza kell küldenie a terméket a Visszárú Nyilatkozattal együtt és mi visszatérítjük a vásárolt termék összegét.

Amennyiben élni szeretne ezzel a jogával kérjük töltse ki a Visszárú Nyilatkozatot (ezt ide kattintva találja meg!) Ezt kérjük nyomtassa ki és kitöltve küldje vissza a termékkel/termékekkel együtt.

Amennyiben a tőlünk vásárolt termék hibás, az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • Kellékszavatosság
  • Termékfelelősség

Ezek lényege, hogy vagy a hiba javítását vagy a termék cseréjét kérheti tőlünk.

A Visszárú Nyilatkozatot ITT találja. Ezt kérjük nyomtassa ki és kitöltve küldje vissza a javítandó vagy hibás termékkel együtt.

Értelemszerűen bármely kellékszavatossági igény érvényesítéséhez a termék(ek)et vissza kell juttatni a Kamaeru Keresekedelmi Kft. címére (2100, Gödöllő Móricz Zsigmond utca 5.)

Ha telefonon segítséget vagy további információt szeretne kérni, kérjük hétfőtől-péntekig 9-17h között hívja az alább telefonszámot:+36 70 251 9598 vagy írjon az info@kemodieta.hu e-mail címre.