+36 70 251 9598

2018.06.19 Gyárfás
0
  • Nincsenek termékek a kosárban.
Fel

Mely vitaminok szedése javasolt nagyobb dózisban immunerősítés céljából?

A vitaminoknak olyan tulajdonságai vannak, melyek segítenek a különböző betegségek leküzdésében, valamint védik a szervezetet a káros sejtektől. Számos élelmiszer tartalmaz vitaminokat, melyek védik az immunrendszert. Ugyan számos dietetikus javasolja, hogy az étrenddel kerüljenek be ezek a vitaminok, a vitamin készítmények szedése segítségül szolgálhat ahhoz, hogy a szervezet megkapja a szükséges mennyiséget, ha bizonyos élelmiszerek nem állnak rendelkezésre. Egyes vitaminoknak magasabb a teljesítménye, ha immunvédelemről van szó, mint más vitaminoknak....

Mik azok az antioxidánsok és hogy csökkentik a rák kockázatát?

Az antioxidánsok olyan ételekben megtalálható vegyületek, melyek megállítják vagy késleltetik a sejtek károsodását. A természetben számos élelmiszerben előfordulnak, különösen a növényekben. Segítik megelőzni a sejtek károsodását azáltal, hogy eltávolítják a salakanyagot belőlük, vagyis az úgynevezett szabad gyököket, mielőtt kárt tehetnének....

Mi az a B17 vitamin?

A B17 vitamin, más néven laetril egy amigdalinból származó kémiai vegyület. A természetben a mandulában, a sárgabarack és az őszibarack magjában található. Sok esetben a rák gyógyítására alkalmazzák, azonban ezen okból történő felhasználása erősen ellentmondásos, ugyanis mióta ilyen célból alkamzazzák a B17 vitamint, vagyis az 1970-es évek közepétől, egy tanulmány sem tudta bebizonyítani, hogy a laetril hatásos lenne a rák kezelésében....

Megosztás